Om oss

Susanne Ahlander

Frisör

0737-00 44 57

Jag visste tidigt att jag ville bli frisör. När jag inte kom in på Frisörgymnasiet så valde jag istället Samhäll ekonomi med inriktningen Företagargymnasiet. Direkt efter studenten 2008 påbörjade jag min 9-månaders privatutbildning på Göteborgs Frisörskola. Jag jobbade som lärling och fick min arbetserfarenhet både i Skövde och Göteborg. I januari 2014 öppnade jag Red Carpet tillsammans med min bästa vän vilket verkligen var en barndomsdröm som gick i uppfyllelse. Frisöryrket har snabbt blivit en livsstil och jag kan inte tänka mig att göra något annat!

Ellinor Palm

Nagelteknolog

0708-85 37 99

Jag har alltid gillat färg och form. På gymnasiet gick jag mediaprogrammet med inriktning grafisk design. Efter studenten 2004 gick jag lite konst och designutbildningar på Hellidens Folkhögskola. När jag gick nagelterapeututbildningen 2012 kände jag direkt att det var det jag ville jobba med då det är en slags bärbar konst man kan variera i oändlighet. Har alltid tänkt att jag vill öppna något eget och 2014 blev drömmen till verklighet då jag och min bästa kompis tillsammans tog steget.

Sune

Fransk bulldogg

Jag är världens snällaste, sötaste och bästa hund säger min matte. Om kunderna vill så ligger jag i knät när det är dags för schamponering, annars ligger jag oftast och tittar ut genom fönstret och drömmer mig bort.